Wat kan ik voor jou betekenen?

Wat kan ik voor jou betekenen?


(Privé-)gids

Met een gids op pad gaan helpt je kansen om het Noorderlicht te zien aanzienlijk te vergroten. Want wanneer moet je naar buiten? Wat is een goede plek? Waar moet je kijken? Het Noorderlicht is een zeer complex fenomeen is dat zich moeilijk laat voorspellen. Ondanks dat kan ik je met 5,5 jaar ervaring in Noorderlicht jagen en een 100% ‘succes rate’ (even afkloppen!) het maximale uit je avontuur helpen te halen. Wat kan ik als gids aan jouw reis toevoegen?

  1. Kennis en uitleg over het Noorderlicht – De wetenschap achter het Noorderlicht en uitleg over de zonnewind parameters
  2. Voorspellingen en timing - Daar hoef jij je niet druk over te maken, ik laat weten wanneer we naar buiten moeten! En bij te veel bewolking zoek ik naar alternatieve locaties.
  3. De beste locaties om het Noorderlicht te zien – Bijzondere plekjes met zo min mogelijk lichtvervuiling en het mooiste zicht op het Noorderlicht
  4. Hulp bij fotografie – DSRL, systeemcamera of smartphone, ik help je op weg
  5. Lokale tips – De leukste activiteiten, mooiste wandelingen en lekkerste koffietentjes
  6. Professionele fotografie – Ik leg jouw ervaring voor je vast, niet alleen onder het Noorderlicht, maar ook die actiefoto in de huskyslee!

Daarnaast kan ik je op voorhand al helpen bij het samenstellen van je reis. Lees hieronder verder.


Reisadvies op maat

Door mijn grote passie voor het Noorderlicht, heb ik het al op veel plekken in de wereld achterna gejaagd. Van de Scandinavische landen tot Alaska, van de Wadden tot Canada. Deze reizen ontwerp ik altijd zelf, waardoor ik inmiddels een flinke dosis ervaring heb opgebouwd als het gaat om de beste plekken en accommodaties voor een Noorderlicht avontuur. Maar ook als het gaat om praktische zaken als beste reistijd, vliegtickets, transport, activiteiten en goede locaties om ter plaatse het Noorderlicht te zien. Wil jij ook je eigen Noorderlicht avontuur samenstellen, maar weet jij net als veel mensen niet waar te beginnen? Ik help je graag op weg met informatie, tips en voorbeeldreizen. Dit kan via e-mail, (video)bellen of ik kom bij je langs. Door goed te luisteren naar je wensen en behoeften help ik je jouw once-in-a-lifetime reis samen te stellen!

 

Lezingen en workshops

Digitaal of ‘live’, ik vertel graag over het Noorderlicht, mijn ervaringen en/of fotografie van het Noorderlicht. Een lezing, workshop of gewoon een uurtje kletsen ter voorbereiding op jouw reis. Neem gerust contact met mij op en laat me weten hoe ik jou kan helpen.

 

Nabewerking

Je hebt dat ene bijzondere moment onder het Noorderlicht weten vast te leggen, maar de foto is niet wat je ervan had gehoopt. Noorderlicht fotografie is ook zeker niet makkelijk. Niet gevreesd, vaak is het mogelijk een foto toch nog ‘op te lappen’. Dit heb ik in het verleden al vaak mogen doen voor Noorderlicht reizigers. Heb jij een vraag over jouw foto(‘s)? Laat het me weten!

 

Fotoprints

Wil jij één van mijn foto’s aan jouw muur? Dat kan! Sinds enkele maanden ben ik in het bezit van een professionele Canon fotoprinter met uitzonderlijke afdrukkwaliteit. Alle foto’s uit mijn galerij kun je bestellen in de volgende formaten:

  • 13 x 18cm
  • A4 (297 x 210 mm)
  • A3 (420 x 297mm)

Op verzoek kan ik ook andere formaten voor je afdrukken. Je kunt kiezen voor premium glans of halfglans, ik help je graag adviseren wat het beste past. Fotoprints komen over het algemeen het beste tot recht in een passe partout.